Sikkerhed

Alle oplysningerne du afgiver ved køb hos Hos Maggie behandles fortroligt, og du kan trygt handle med dit kreditkort. Handlen sker via en sikret (krypteret) SSL forbindelse, der sikrer at det udelukkende er PBS, der har adgang til dine oplysninger.

Vi trækker beløbet via et transaktionsnummer, og hverken vi eller uvedkommende kan få kendskab til dit kortnummer eller kontonummer.
Ønsker du at vide mere om handel på nettet kan du finde mange flere oplysninger på forbruger ombudsmandens www.net-tjek.dk

Betaling:

Du kan betale beløbet pr. Check eller Dankort, Visa-kort, Mastercard og American expres. Bruges et af disse kort, beder vi dig skrive: HELE KORTETS NUMMER - UDLØBS-MÅNED - UDLØBS-ÅR og KONTROLNUMMER. Du kan også bankoverføre på reg. nr. 7831-1650267

Levering, fragt og porto:           

Normal leveringstid i Danmark 1-2 dage efter betalingen er modtaget. Hvis ordren er lagt ind og betalt før kl 12 middag, sendes pakken samme dag. Mindste køb er 100 DKK. Alle priser er i DKK og inkl. dansk moms men ekskl. porto. Desuden tages der forbehold for evt. trykfejl i priserne, og udsolgte varer.
For at gøre det nemmere for dig, kan du evt. få din pakke leveret på din arbejdsplads. Du skal blot i feltet med leveringsadresse skrive den ønskede adresse hvor pakken skal leveres. Varer der skal sendes udenfor Danmark, er man velkommen til at kontakte os inden, for at høre fragt pris. Skal varerne sendes til Færøerne, ring da også for pris.

Fragtomkostninger:

Fragtpriserne trykt på bestillingskortet, er gældene dagspriser. Ved ændring, sker der regulering. 

Fragtgebyret er dags dato for levering i DK: 59,00 kr for postpakke med omdeling og 49,00 kr uden omdeling med post danmark.

Køb af varer

Når du har købt varer hos Hos Maggie, modtager du en ordre bekræftelse på din mail adresse. Denne ordrebekræftelse fungerer også som din faktura. 
Når din ordre bliver pakket og din betaling er bekræftet modtager du et "track and trace" nummer, som giver dig mulighed for at følge pakkens tur til dig via Post Danmarks hjemmeside.
Ved udsolgte varer, som du rigtigt gerne vil købe, kan du ringe til butikken og oplyse varenummeret, størrelse og farve, og vi skal se om vi kan skaffe den til dig. Der må dog på regnes op til 7-14 dages ekspeditionstid og ventetid inden vi har et svar fra leverandøren.

Åbningstider og kontakt muligheder

Når du handler på Hos Maggie er web-butikken åben 24 timer i døgnet.
For personlig betjening ring da på telefon 86 62 02 98 - bedst mellem kl. 10-17
Vi kan altid kontaktes på mail@hosmaggie.dk

Indpakning og gavelevering

Hvis du bestiller en gavelevering, så husk at skrive dette i feltet til kommentarer. Og skriv hvis vi skal vedlægge et brev til modtageren, så denne ved hvem gaven kommer fra.
Såfremt gaver skal byttes, kan vi kun tilbage betale beløbet til det kreditkort der er anvendt ved købet at gaven, eller vi kan ombytte til anden vare.

Retur og fortrydelsesret - gælder også udsalgsvarer.

Du kan op til 14 dage efter du har modtaget din bestilling returnere de købte varer. Såfremt de bliver returneret ubrugt, accepterer vi alle returneringer inden 2 uger. Hvis varen returneres og fortrydelsesretten udnyttes, kan dette ske når varen returneres i væsentlig samme stand og mængde, som da du modtog den. Fortrydelsesretten bortfalder, hvis du bruger varen på en måde, hvor det er helt åbenbart at brugen formindsker varens salgsværdi væsentligt.
Ved returnering af varer, kan vil tilbyde ombytning til andre varer eller tilbage betaling på det kreditkort der er anvendt ved køb af den pågældende vare. Vedlæg venligst Fakturaen.
Fragtomkostninger ved returnering af varer, skal du selv betale. Returneres der varer fra udlandet (udenfor DK), på regnes der et ekspeditionsgebyr på 200.- dk. 

Reklamationer

Du kan reklamere over fejl og mangler på varer, som du har opdaget indtil 2 år efter, at du har købt varen. Reklamations retten dækker dog ikke slitage eller skader der er opstået ved forkert brug eller manglende vedligeholdelse. Efter 6 mdr. er det dig der skal påvise at fejlen er opstået som følge af produktions fejl. Fragt omkostninger ved returnering af varer, skal du selv betale.

Returadresse

Ved returnering af varer bedes nedenstående adresse anvendt:

Hos Maggie
Vestergade 3
8800 Viborg

Cvr:34222665